دوره مدیریت کافی شاپ در ساری

  • Home
  • دوره مدیریت کافی شاپ در ساری
دوره مدیریت کافی شاپ در ساری

دوره مدیریت کافی شاپ:

از دوران کهن کافه نشینی در ایران رواج داشته و مردم در قهوه‌ خانه‌ها گردهم جمع می‌شدند و در فرهنگ امروزی نیز کافه نشینی شکل دیگری یافته و افراد زیادی از جمله جوانان برای دورهمی‌ها، قرار‌های کاری و دوستانه و… به کافه‌ها روی می‌آورند و تمایل به برگزاری مراسم‌های مختلف در کافه‌ها روز به روز بیشتر می‌شود در نتیجه این مهارت در جهان امروز به عنوان یک شغل پر درآمد محسوب می‌شود و علاوه برآن به عنوان یک هنر و مهارت شخصی نیز قابل استفاده است.

یک مدیر کافی شاپ وظیفه نظارت برکارهای روزانه کارمندان را انجام می‌دهد مثل: آماده سازی کافه، نوشیدنی‌ها، میان وعده‌های مختلف و خدمت به مشتریان همچنین مدیریت کافی شاپ باید در زمینه‌ قهوه و سایر نوشیدنی‌ها اطلاعات کافی داشته باشد و به نحوه تهیه آن‌ها مسلط باشد.

  • از وظایف مهم مدیر کافی شاپ می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • استخدام و آموزش به کارمندان جدید
  • کار با فروشندگان مواد اولیه
  • برنامه ریزی منوها
  • مدیریت بودجه
  • خدمات رسانی به مشتریان به بهترین نحو و…

 

کافی شاپ
دوره مدیریت کافی شاپ در مجتمع فنی تهران

 

 

 

پیش نیاز ها

  • ندارد

سرفصل ها

  • آشنایی با صنعت هتلداری
  • شناخت و تجارت قهوه
  • آشنایی با انواع دانه های قهوه برداشت و آسیاب و درست کردن قهوه
  • شناخت تجهیزات کافی‌شاپ و نحوه استفاده از دستگاه‌های صنعتی کافه
  • آموزش اصول کافه داری
  • کارعملی و نحوه سرو قهوه های ایتالیایی مانند انواع اسپرسوها، کاپوچینو، کنپانا (اسپرسو با خامه)، کافه لاته، موکاچینو، کارامل ماکیاتو، هات چاکلت
  • تهیه و سرو قهوه های فرانسه و قهوه های ملل مانند ترک، یونانی، بوسنیایی
  • تهیه و سرو انواع دم نوش های
  • آشنایی با تجهیزات و سرو نوشیدنی های سرد و نحوه سرو آنها از جمله لیموناد، مهیتو، فراپه، کراش
  • آیس کافی، آیس موتی، آیس لاته
  • اسموتی ها و نوشیدنی های سرد پست مدرن ( نوشیدنی نوستالژی، نوشیدنی طعم بهشت، نوشیدنی عطر دریا و …
  • دسرهای مخصوص کافه مانند ترامیسو، هات فاج، گرانولا، کرم ژله و …
  • تهیه و سرو انواع شیک ها و گلاسه ها و انواع نوشیدنی های بر پایه قهوه

کسب توانایی ها

  • هنرجویان عزیز پس از پایان دوره می توانند بطور کامل انواع قهوه از زمان کشت در مزرعه تا ورود به کافی شاپ را شناسایی کرده و پس از آن تهیه و سرو حرفه ای قهوه های ملل و نوشیدنی های گرم و نیزتهیه و سرو حرفه ای نوشیدنی های سرد را آموزش ببینند شناخت تجهیزات کافی شاپ و نحوه استفاده از دستگاه های صنعتی کافه نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت ، در ضمن آموزش انواع دسرها و شیرینی های کافه ای جز موارد اصلی آموزش به‌حساب می آید.

بازار کار

  • افرادی که می خواهند بدون سرمایه اولیه به عنوان یک کافی من حرفه ای در کافی شاپ ها فعالیت کنند افرادی که می خواهند با سرمایه شخصی به صورت حرفه ای و مستقل کافی شاپ راه اندازی کنند و بطور مستقیم بر کار کافی من ها نظارت کنند.
  • همچنین دانشجویان و مهاجران که قصد مهاجرت خارج از کشور دارند و دنبال شغل پر در آمد می باشند.
  • در ضمن در دوره تخصصی کافی شاپ برای هنرجویان فعال ، کاربلد و حرفه ایی تضمین ورود به بازار کار نیز وجود دارد.

 

مدیریت کافی شاپ

تو تَخَصُصِت بِهتَرین باش

مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *