“مدیریت کافی شاپ فقط یک مدیریت نیست، بلکه یک رهبری است.”
دو کلمه، مدیریت و رهبری، کلید درک این است که چگونه کافی شاپ شما فعالیت خواهد داشت. غالبا اغلب صاحبان کافی شاپ به اشتباه افراد معمولی را برای مدیریت این شغل پر ذوق استخدام می کنند به جای افرادی که تخصصشان رهبری کافی شاپ است. در این پست میخواهیم جزئیات بیشتری را برای شما در رابطه با دوره مدریت کافی شاپ شرح دهیم.
دلیل دیگر ضرورت شرکت در کلاس آموزش کافی شاپ سرسخت بودن رقبا در این حوزه است. امروزه بسیاری از مردم بطور مداوم یا غیر مداوم ، ساعاتی از روز خود را در کافی شاپ ها سپری می کنند. اما نکته مهم این است که افراد از میان این همه کافی شاپ موجود در سطح شهر ، کدام یک را انتخاب می کنند و کدام کافه برای مشتریان یک کافی شاپ ایده آل به حساب می آید که می تواند پاسخگوی تمامی نیازها باشد
باریستا در نگاه اول عنوان متصدی شغلی است که وظیفه اصلی آن تهیه قهوه ها و نوشیدنی های کافی شاپ می باشد، که هر شخصی بخواهد در این عرصه فعالیت نماید باید نسبت به این رشته دانش و مهارت کافی را به دست آورد، یک باریستا علاوه بر علم آماده سازی قهوه و نوشیدنی ،می بایست دانش مدیریت کافی شاپ ،برخورد با مشتری، جذب مشتری، توانایی حل چالش های محیط کافی شاپ و… را نیز دارا باشد. ما در این دوره ها سعی کردیم علاقمندان به این رشته را با تمامی فنون باریستایی آشنا کنیم.
دوره کافی شاپ در محیط کافه کاملا به صورت عملی برگذار میشود و فراگیران میتوانند برای تسلط بر کار بدون محدودیت با تجهیزات آموزشی کار کنند از آنجا که هر کافی شاپ استایل و قواعد بخصوص خودش را دارد پس اشتیاق کافی، سبک و علاقه و نحوه خدمات دادن اهمیت بالایی به خود میگیرد.
برای مشاهده سر فصل ها و جزئیات این دوره میتوانید روی کلمه مدیریت کافی شاپ کلیک کنید.