از دوران کهن کافه نشینی در ایران رواج داشته و مردم در قهوه خانهها گردهم جمع میشدند. در فرهنگ امروزی نیز کافه نشینی شکل دیگری یافته و افراد زیادی از جمله جوانان برای دورهمیها، قرارهای کاری و دوستانه و… به کافهها روی میآورند و تمایل به برگزاری مراسمهای مختلف در کافهها روز به روز بیشتر میشود در نتیجه این مهارت در جهان امروز به عنوان یک شغل پر درآمد محسوب میشود و علاوه برآن به عنوان یک هنر و مهارت شخصی نیز قابل استفاده است .
یک مدیر کافی شاپ وظیفه نظارت برکارهای روزانه کارمندان را انجام میدهد مثل: آماده سازی کافه، نوشیدنیها، میان وعدههای مختلف و خدمت به مشتریان همچنین مدیریت کافی شاپ باید در زمینه قهوه وسایر نوشیدنیها اطلاعات کافی داشته باشد و به نحوه تهیه آنها مسلط باشد .
مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری اقدام به برگزاری دوره مدیریت کافی شاپ نموده است
فراگیران در این دوره از آشنایی با صنعت هتلداری گرفته تا تهیه و سرو انواع نوشیدنیها را میآموزند
و با آموختن این حرفه میتوانند وارد بازار کار شده و کسب و کار خود را در این حیطه شکل دهند.
جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر:
01133255999