چگونه به آرامش برسیم؟

  • Home
  • چگونه به آرامش برسیم؟
چگونه به آرامش برسیم؟

چگونه به آرامش برسیم؟

توصیه هایی برای آرام کردن بدن و ذهن در سریعترین زمان ممکن

رسیدن به آرامش واقعی یکی از خواسته های همیشگی بشر بوده است و دراین راستا انسان تلاشهای بسیاری را انجام داده است.در حالیکه با کمترین تلاش و تنها با کمی تغییر در سبک زندگی می توان به آرامش رسید.

آرامش روحی

وقتی ما با استرس در زندگی مواجه هستیم، تنش های فیزیکی و روانی را تحمل می کنیم و این تنش ها می توانند رو یکدیگر تاثیر بگذارند. استرس به صورت فیزیکی می تواند تنش روانی و عاطفی شما را افزایش دهد و برعکس.

در مقابل، آرام کردن بدن به طور فیزیکی می تواند به تسکین استرس روانی کمک کند و آرامش ذهن می تواند باعث آرامش شما به طور فیزیکی شود و تنش را از بدنتان دور می کند.یادگیری تکنیک های اصلی که هر دو نوع آرامش را ممکن می سازند، یک مسیر بسیار موثر برای تسکین استرس است.

چگونه به آرامش برسیم؟

آرامش روحی ام را چگونه بدست بیاورم؟

چگونه می توان مغز و بدن خود را آرام کرد؟

اگر استرس دارید و در این فکر هستید که چطور استراحت کنید، در اینجا چند قدم ساده برای دور کردن تنش در بدن و ذهن تان وجود دارد.

_درک کنید که باید آرام باشید:

بسیاری از مردم فقط سعی می کنند با نادیده گرفتن استرس، روی خود کار کنند و امیدوارند که عوامل استرس زا به سرعت تمام شوند.

به همین دلیل، هنگامی که شما در نقطه احساسی مهمی قرار می گیرید و یا استرس دارید، بدون درک اینکه نیاز دارید، بر روی مدیریت استرس در زندگی و روانتان تمرکز کنید، غافلگیر می شوید.

مهم است بدانید چه زمانی استرس زیادی دارید و باید آرام بگیرید. این کار را امتحان کنید و علائم استرس خود را بدانید و ببینید چه کارهایی می توانید در مورد آنها انجام دهید.

راه های رسیدن به آرامش روحی

چگونگی بدست آوردن آرامش روحی و روانی

_از لحاظ جسمی آرام باشید:

به لحاظ فیزیکی، بدن شما می تواند باعث تسکین استرس شود، زیرا می تواند استرس را قطع کند و یک چرخه بازخورد منفی را متوقف کند، که در آن ذهن شما با علامت دادن یک واکنش تنش فیزیکی به استرس پاسخ می دهد.

تنش در بدنتان می تواند ناشی از این واکنش باشد، سطوح استرس را افزایش می دهد که از لحاظ عاطفی حساسش می کنید.

_تمرینات تنفسی

_استراحت ماهیچه ای پیشرونده (PMR)

_ورزش

چگونه به آرامش برسیم؟

رسیدن به آرامش روحی با انجام ورزش

چطور می توانم آرامش روحی ام را بازگردانم؟

آرامش عاطفی و ذهنی:

تجربه استرس افکار و احساسات شما را شامل می شود. ممکن است فکر کنید که زیادی با عوامل استرس زا مواجه هستید، و از ترس (احساس) در نتیجه، که می تواند همراه با این حس باشد و حتی نشان دهنده واکنش استرس شما باشد، را تجربه کنید.

اغلب، فکر کردن دوباره به افکارتان می تواند به شما کمک کند تا از نظر احساسی آرام شوید. موارد زیر می توانند به شما کمک کنند تا بهتر بتوانید افکار خود را درک کنید و این چرخه را به گونه ای تغییر دهید که یاد بگیرید چطور با استرس خود مواجه شوید:

صحبت های منفی با خودتان را به مثبت تغییر دهید:

یاد بگیرید که چطور افکار خود را به شکلی مثبت تغییر دهید تا راهی برای کاهش استرس باشد.

یاد بگیرید که تحریف های شناختی شما چگونه هستند، مانند به همه چیز – یا هیچ چیز فکر کردن، تصمیم های افراطی، نتیجه گیری فوری، تمرکز بر روی منفی ها، برچسب زدن و “بایدها” و همچنین نحوه صحیح کردن آن ها.

آرامش ذهنی

آرامش روحی و کنترل استرس

راهکارهایی برای داشتن آرامش روحی روانی

تلاش برای ایجاد خوش بینی بیشتر:

چگونه می توان یک وضعیت تمدد اعصاب را حفظ کرد؟ زمانی که فهمیدید که چطور باید استراحت کنید، می توانید استرس کلی کمتری را تجربه کنید.

قدم بعدی یاد گرفتن نحوه حفظ وضعیت استراحت و یادگیری نحوه آرام شدن دوباره پس از مواجهه با استرس در آینده است.

اضافه کردن ویژگی های کلیدی به سبک زندگی تان، می تواند به شما کمک کند تا منابع بیشتری برای مقابله با استرس را فراهم کنید و نسبت به این عوامل استرس زا کم تر واکنش نشان دهید.

موارد زیر می توانند به شما کمک کنند سبک زندگی خود را بهتر کنید و کمک می کند آرام شوید و به راحتی استرس زندگیتان را مدیریت کنید:

تلاش کنید تا یک سبک زندگی با استرس پایین را انجام دهید، مثل یادگیری مهارت های تنفسی، انجام منظم ورزش، مدیتیشن، نوشتن در یک مجله و ایجاد رابطه یا بگیرید که چگونه می توان از نظر احساسی انعطاف پذیری بیشتری داشته باشید.

خوشبینی به زندگی

سریعترین راه رسیدن به آرامش روحی

10 روش آسان برای آرام بودن و رسیدن به آرامش روحی:

شنا کردن:

شنا کردن به مدت 30 دقیقه، سه روز در هفته برای کاهش سطح استرس، بهبود الگوهای خواب و کاهش افسردگی و تنش مفید است. دنیای بیرون را فراموش کنید و در آب غوطه ور شوید.

گوش دادن به موسیقی:

اگر احساس می کنید تنشتان در حال افزایش است، موسیقی هایی مانند موسیقی کلاسیک را گوش دهید. یا ترانه هایی را پیدا کنید که خاطرات خوب و شادی را با آنها دارید. موسیقی، مانند شنا می تواند فشار خون و اضطراب را کاهش دهد. بیرون بروید و از هندزفری استفاده کنید و با گوش دادن به موسیقی پیاده روی کنید.

موزیک آرام کننده

تاثیر موزیک بر آرامش روحی

کارهایی که برای رسیدن به آرامش روحی باید انجام دهید

تجسم فکری:

جایی خلوت پیدا کنید، نفس عمیق بکشید و خود را در ساحل خلوتی تصور کنید. سعی کنید همه چیز را تا جای ممکن دقیق تصور کنید. به بوها، صداها و برخورد نسیم ملایم بر روی صورتتان فکر کنید. درباره ظاهرتان فکر کنید که چه لباس هایی پوشیده اید. اگر این کار را خوب انجام دهید، می تواند برای استراحت به شما کمک کند.

بیرون بروید:

یکی از روش های آسان برای ارام شدن، بیرون رفتن از منزل است. تنفس ساده 10 دقیقه ای در هوای تازه می تواند تفاوت زیادی را ایجاد کند.

تنفس هوای آزاد

موثرترین کارها برای رسیدن به آرامش روحی

آرامش روحی با انجام کارهای موثر

تنفس عمیق:

زمانی که استرس داریم، تنفس سطحی داریم و کمبود اکسیژن می گیریم. سعی کنید تنفس خود را کم کنید و از دیافراگم تنفس کنید.

مدیتیشن:

نگران نباشید، به تنفس خودتان گوش دهید و ذهنتان را باز کنید تا آنچه که بر روی شما وجود دارد را پاکسازی کنید. زمانی که استرس دارید و یا برای پیشگی روزانه، 5 تا 10 دقیقه این روش را امتحان کنید.

یوگا:

شما مجبور نیستید که تمرین تمام وقت یوگا را انجام دهید. خدمات بهداشتی و سلامتی خوبی در یوگا وجود دارد. بسیاری از شناگران می دانند که یوگا به شنا کردن آن ها کمک می کند. یوگا روش امتحان شده برای استراحت و بهبود آرامش کلی است.

تمرین آرامش درون

تاثیرات یوگا بر رسیدن به آرامش روحی

آرامش روحی را اینگونه بدست بیاورید

فکتان را آرام کنید:

نه، واقعاً. تنش فک یک مساله بزرگ برای کارمندان در موقعیت های اداری است. بسیاری از ما استرس را در فک هایمان تحمل می کنیم. بسیاری از ماها آن را نمی دانیم، اما این کار را می کنیم. سعی کنید دهان خود را به مدت 30 ثانیه باز نگه دارید و از بینی خود تنفس کنید.

چرت زدن کوتاه:

یک چرت 20 دقیقه ای یک روش آسان برای استراحت است. خوابی که بیش از 30 دقیقه طول بکشد، شما را وارد خواب عمیق می کند. این کار شما را گیج می کند و می تواند غیر سازنده باشد.

درباره اش حرف بزنید:

ما انسان ها اجتماعی هستیم. به اشتراک گذاشتن احساساتتان با یک دوست، راه خوبی برای آرامشتان است. برای مادرت درد دل کن یا به یکی از همکاران و یا دوستانت زنگ بزن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *