نرم افزار حسابداری مناسب با شغل شما چیست؟

  • Home
  • نرم افزار حسابداری مناسب با شغل شما چیست؟
نرم افزار حسابداری مناسب با شغل شما چیست؟

نرم افزار حسابداری مناسب با شغل شما چیست؟

در ابتدا یک سوال مطرح میشود که چرا باید از نرم افزار حسابداری استفاده کنیم؟

در تجارت های گذشته امکان مدیریت مالی برای دو طرف قرارداد به طور همزمان وجود نداشت و هر شخص فقط وضعیت مالی خود را بررسی میکرد. امروزه برای اطمینان از وضعیت مالی و رخدادهای خرید و فروش از نرم افزارهای حسابداری استفاده میکنند.

طرح اولیه آنها در اروپا اتفاق افتاد که سپس در بقیه شهرها گسترش یافت.

این نرم افزارها با توجه به نیازصاحبان مشاغل روز به روز پیشرفته تر شد تا جایی که امروزه تمام هزینه ها، درآمدها و سرمایه، صورت سود و زیان، ترازنامه ها و…را محاسبه و ثبت میکنند.

نرم افزار حسابداری برای اطمینان از وضعیت مالی و رخدادهای خرید و فروش

آیا نرم افزار حسابداری جایگزین حسابدار میشود؟

با توجه به اینکه نرم افزارهای حسابداری تمام گزارشات را درهر دوره مالی ثبت میکند اما حسابدار باید تمام این گزارشات را بررسی و مدیریت کند. بدون حسابدار نمیتوان فقط از نرم افزارها کمک گرفت.

بخشی از ویژگی های نرم افزارهای مالی:

  1. محاسبه سرمایه
  2. مدیریت مالی
  3. مدیریت فروش
  4. پرداخت مالیات و بیمه
  5. صرفه جویی در زمان
  6. کاهش هزینه
  7. کاهش اشتباه محاسباتی
  8. متصل شدن به بانک مورد نظر
  9. محافظت از داده ها

سه خروجی مهم که نرم افزارهای حسابداری تولید میکنند:

  1. جریان نقدی شرکت: عملیات نقدی شرکت را میتوان در هر لحظه کنترل کرد.
  2. صورت وضعیت مالی: این نرم افزارها قادر هستند تمام درآمدها و بدهی های شرکت را محاسبه کرده و باتوجه به آن ترازهای مالی را نشان دهند و اعلام میکنند که در یک دوره مالی چه میزان درآمد و بدهی کاهش یا افزایش یافته است.
  3. صورتهای سودوزیان: میزان سود یک شرکت یا ضرر آن را در یک دوره مالی نشان میدهد.

کدام نرم افزار حسابداری برای شغلتان مناسب است؟

 

نرم افزار حسابداری مناسب با شغل شما چیست؟ صاحبان مشاغل به راحتی می توانند یک نرم افزار حسابداری، متناسب با شغلی که دارند انتخاب کنند. امروزه تنوع این نرم افزارها بسیار زیاد است.

درایران به دلیل آگاه نبودن صاحبان مشاغل از حسابداری، نرم افزارها به آنها کمک میکند که از وضعیت مالی خود آگاه باشند و عملکرد حسابداران را نیز کنترل کنند.

درنرم افزارهای حسابداری پس از ثبت یک رویداد مالی مثل فروش،تمامی عملیات مربوط به آن از جمله: کاهش موجودی انبار، افزایش حساب بدهکاران، افزایش فروش، سود حاصل از فروش، دفتر معین، دفتر روزنامه و…به صورت اتوماتیک ثبت خواهد شد.

درایران به دلیل آگاه نبودن صاحبان مشاغل از حسابداری، نرم افزارها به آنها کمک میکند که از وضعیت مالی خود آگاه باشند و عملکرد حسابداران را نیز کنترل کنند.

نکات زیر را در هنگام انتخاب نرم افزار حسابداری فراموش نکنید!

  1. برخی از نرم افزارها برای شغل و صنعت خاصی طراحی شده اند. برای مثال: نرم افزارهای حسابداری تولیدی، بازرگانی، شرکتی، فروشگاهی و… اما نرم افزارهای عمومی مقرون بصرفه تر هستند. نرم افزارهایی هستند که برای حرفه خاص مثل فروشگاه لباس، سوپرمارکت، رستوران و… ساخته شده اند، نرم افزاری که متناسب با شغل شما باشد آسانتر است.
  2. باید یک لیستی از نیازهای خود تهیه کنید تا نشان دهد از نرم افزار حسابداری چه انتظاری دارید! ممکن است نیاز داشته باشید که فقط خرید و فروش آنلاین انجام دهد.
  3. این نرم افزارهای به صورت گسترده و پایه وجود دارند. باتوجه به گردش مالی یا پیچیده بودن سیستم و…میتوان نرم افزار حسابداری مورد نظر را انتخاب کرد. 1. برخی از نرم افزارها برای شغل و صنعت خاصی طراحی شده اند

    دو نمونه از پرطرفدارترین نرم افزار حسابداری

    1. نرم افزار حسابداری شرکتی سپیدار همکاران سیستم، با چهار بسته‌‌ی تولیدی، خدماتی، بازرگانی و پیمانکاری، برای مدیریت چابک‌تر شرکت‌های کوچک طراحی شده است و متناسب با نیازهای این کسب‌وکارها، کاربری بسیار ساده‌ای دارد. سپیدار؛ بخش‌های عملیاتی حسابداری و مالی، تامین و خرید و فروش و مشتریان را پوشش می‌دهد.
    2. نرم‌ افزارهای مالی و حسابداری یکپارچه هلو (انبار، حسابداری، خرید و فروش، کنترل چک و تولید) نسخه‌های تخصصی برای فروشگاه‌ها، شرکت‌ها و تولیدی‌ها دارند. این نرم‌ افزارهای حسابداری و مالی شامل امکانات بی‌شماری ازجمله صدور انواع فاکتور، اعلام سررسید چک‌ها به صورت اتوماتیک، امکان دریافت گزارش‌های متنوع و… هستند.
      نرم افزارهای حسابداری متنوعی مانند:فرداد، پارمیس، پیوست، تدبیر، محک، قیاس، شایگان، آرین سیستم و… وجود دارد که ما در مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری دو نرم افزار سپیدار و هلو را به طور تخصصی آموزش میدهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *