معمولا کافی شاپ مکانی آرام برای ملاقات ها، مناسب برای نوشیدن یک فنجان قهوه و نوشتن متنی کوتاه، صحبت با دوستان و … است.
اگر کافی شاپ رفته باشید یا صاحب یک کافی شاپ باشید مطمعنا با نام ها لاته، کاپوچینو، کوکتل، اسموتی و بسیاری دیگر نوشیدنی هایی که در کافی شاپ ها سرو میشود آشنا هستید.
آیا طعم واقعی این نوشیدنی ها را چشیده اید؟
برای مثال مقدار شیر در کافه لاته بیشتر است و طعم آن را احساس می کنید در صورتی که کاپوچینو شیر کمتری دارد و کف شیر بیشتری روی آن قرار می گیرد.
آیا به نحوه چیدمان کافی شاپ ها دقت کرده اید؟
برای محیط کافی شاپ استاندارد هایی تعیین شده است، باریستا ها یا مدیران کافی شاپی که دوره های آموزشی را گذرانده باشند می دانند که نحوه چیدمان، نور محیط، دکوراسیون، بهداشت و بسیاری از موارد دیگر در نظر مشتری تاثیر بسیاری دارد.
در دوره مدیریت کافی شاپ که در مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری برگزار می شود، فراگیران موارد زیر را خواهند آموخت و پس از پایان دوره آمادگی راه اندازی کافی شاپ، کافه رستوران یا مشاوره به افرادی که قصد راه اندازی کافی شاپ را دارند خواهند داشت.
برای ثبت نام در دوره مدیریت کافی شاپ با ما تماس بگیرید.