تاریخچه لپ تاپ

  • Home
  • تاریخچه لپ تاپ
تاریخچه لپ تاپ

تاریخچه لپ تاپ

تاریخچه لپ تاپ:

تاریخچه لپ تاپ یا همان نوت بوک یا رایانه های کیفی به سه دهه گذشته برمیگردد،در آن زمان ایده ساخت کامپیوتر های قابل حمل به وجود آمد.

نام لاتین رایانه های کیفی laptop می باشد و وزن آن از 9/0 کیلوگرم تا 7کیلوگرم متغیر است.

زمانی داشتن این رایانه های کیفی برای عموم مردم امکان پذیر نبود ولی با پیشرفت صنعت و رشد چشمگیر آن در حال حاضر

اقلب مردم حداقل دارای یک لپ تاپ هستند.

این نوع کامپیوتر ها از کامپیوتر های رومیزی که دارای مانیتور،کیس،باند،موس،کیبورد و…به صورت جداگانه هستند کوچکتر بوده و تمامی سخت افزارهای لازم برای استفاده از کامپیوتر را دارد.

لپ تاپ ها دارای قطعه ای به نام باتری(battery) بوده که نسبت به تکنولوژی ساخت آن می توانند ساعاتی را بدون اتصال مستقیم به برق کارکنند و اصولاً برای شارژ باتری لپ تاپ از آداپتور AC/AD استفاده می کنند.

 

دسته بندی لپ تاپ ها نسبت به وزن و اندازه:

  • نوت بوک ها:به لپ تاپ هایی که بین 10 تا 15 اینچ هستند نوت بوک میگویند و تفاوت آن با لپ تاپ ها در وزن و اندازه میباشد.
  • اولترا بوک ها: لپ تاپ هایی با صفحه نمایش 13 اینچی که ضخامت آنها از 18 میلیمتر بیشتر نیست،حداقل عمر باتری آن 5ساعت است.اولترا بوک ها لپ تاپ هایی سریع باریک و ارزان میباشند.
  • هیبریدها:این نوع لپ تاپ ها به اصتلاح دو در یک هستند،برای افرادی که دائماً در حال سفر هستند کاربرد بالایی دارد ولی به علت ظرافت و کوچک بودن آن طول عمر باتری کوتاهی دارند.هیبریدها قابلیت چرخش صفحه کلید با زاویه ۳۶۰ درجه را دارند.
  • لپ تاپ های متوسط:لپ تاپ هایی که عموم از آن استفاده کرده و بسته به کیفیت و کارایی هزینه های متفاوتی دارند و یکی از تفاوت های آنها نسبت به انواع مختلف که در بالا اشاره شده در طول عمر باتری آن میباشد.

دسته بندی لپ تاپ ها نسبت به کاربرد:

  • مصرف دانشجویی: لپ تاپ های دانشجویی جزو لپ تاپ های متوسط به شمار می آید یعنی دارای سیستم قدرتمند نمیباشند لذا کاربرد این لپ تاپ ها در وب گردی،اجرای نرم افزار های روتین وساده میباشد و به درد نرم افزار های سنگین نیز نمیخورند.
  • مصرف خانگی: لپ تاپ های خانگی مانند لپ تاپ های اداری دارای قدرت بالایی نمیباشد گرچه از آنها استفاده هایی از قبیل بازی و نرم افزار های گرافیکی میشود ولی به دلیل نداشتن سیستم مورد نیاز گیمینگ و رندرینگ احتمال زودتر خراب شدن آنها بیشتر میشود.
  • مصرف تجاری: لپ تاپ های تجاری نسبت به انواع مصرفی لپ تاپ ها طول عمر باتری و سرویس دهی بیشتری دارند
  • مصرف بازی: لپ تاپ های گیمینگ همانطور که از اسمش پیداست مناسب برای افرادی میباشد که در دنیای بازی قدم گذاشته اند.از اصلی ترین تفاوت این مدل ها با سایر مدل ها میتوان به قدرت پردازش،قدرت گرافیکی،خنک کنندگی و…

 

چندتا از برندهای لپ تاپ:

  • Hp(اِچ پی):HP 83 سال است که در عرصه تولید لپ تاپ ،مادربورد،سرور،پرینتر و… فعالیت میکند و جزو بهترین برند های تولید لپ تاپ میباشد.HP در سال 2019 به عنوان بهترین برند تولید کامپیوتر های کیفی انتخاب شد.
  • ASUS(ایسوس):Asus توسط چهار مهندس کامپیوتر در کشور تایوان تأسیس شد،کلمه ایسوس از کلمه پگاسوس که اسبی بالدار در افسانه های یونان باستان الهام گرفته شده است.
  • DELL(دل):DELL توسط مایکل دل در شهر آتین و تگزاس آمریکا به ثبت رسید.در سال 2019 DELL به عنوان سومین کمپانی تولید لپ تاپ از لحاظ رتبه انتخاب شد.
  • MSI(ام اس ای): MSI مخفف micro-star international میباشد که توسط 5 مهندس در کشور تایوان تأسیس شده است MSI هم در حوزه ساخت لپ تاپ ها وسخت افزار با قیمت نسبتا مناسب مثل:کارت گرافیک،ال سی دی و … فعالیت میکند میکند.
  • SAMSUNG(سامسونگ):سامسونگ در سال 1983 در سئول تأسیس شد،موسس این کمپانی لی بیونگ-چول میباشد.سامسونگ به دلیل کم کاری و عدم خلاقیت در تولید در رتبه 12 قرار گرفت.
  • HUAWEI(هوآوی):هوآوی یک شرکت چینی است که توسط رن شنگفی در سال 1987 تاسیس شد.دفتر اصلی این کمپانی در شهر شنژن چین میباشد.جالبه بدونید هوآوی یکی از بزرگترین ارائه دهندگان خدمات ارتباطی است.

 

اهمیت لپ تاپ در زندگی:

یکی از پراستفاده ترین دستگاه های الکترونیکی نزد مردم لپ تاپ میباشد،لپ تاپ ها در اکثر زمینه ها و مشاغل وجود دارند مثل بانک ها،مدارس،دانشگاه ها،خانه ها،اتلیه ها،استدیوها و…

امروزه لپ تاپ برای خیلی ها به یک محل کار و وسیله ای برای کسب درآمد تبدیل شده و در خیلی از موارد هم اگر دچار مشکل و خرابی شود زندگی ،شغل و حتی ثروت خیلی ها با بحران مواجح میشود.

برخی از مشکلات که برای لپ تاپ ها به وجود می آید:

 

  1. روشن نشدن لپ تاپ بدون شارژر
  2. آبی شدن صفحه نمایش در هنگام کارکردن با لپ تاپ
  3. راه راه شدن صفحه نمایش
  4. لغزش در صفحه نمایش
  5. وارد نشدن لپ تاپ در محیط ویندوز
  6. بهم ریختگی تنظیمات بعد از خاموش و روشن شدن
  7. روشن نشدن صفحه نمایش بعد از بستن در لپ تاپ
  8. ریست شدن خودکار لپ تاپ
  9. به صدا درآمدن بوق لپ تاپ هنگام روشن شدن
  10. روشن نشدن دائمی دستگاه
  11. بیش ازحد داغ شدن دستگاه
  12. کاهش سرعت غیرمقول سیستم
  13. ضعیف کارکردن باتری
  14. کمبود فضای رم
  15. مشکل در بوت شدن سیستم از هارد

 

برای شرکت در دوره به لینک زیر مراجعه کنید:

دوره تعمیرات لپ تاپ درمجتمع فنی تهران نمایندگی ساری

 

تو تَخَصُصِت بِهتَرین باش

تاریخچه لپ تاپ

مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *