موفقیت‌های ایلان ماسک

موفقیت‌های ایلان ماسک

 

موفقیت‌های ایلان ماسک

ایلان ریو ماسک در آفریقای جنوبی متولد شد او به دلیل علاقه شدیدی که به کامپیوتر داشت برنامه نویسی را در نوجوانی شروع کرد بعد از اتمام رساندن دبیرستان به کانادا مهاجرت کرد و در آنجا به کالج رفت و سپس به دانشگاه پنسیلوانیا در ایالات متحده رفت. ایلان در سال 1995 میلادی دوره دکتری خود را در رشته فیزیک کاربردی دانشگاه استنفورد آغاز نمود اما مدتی نگذشت که از تحصیل انصراف داد و شرکت zip2 را تاسیس نمود.

 

 

ایلان ماسک

 

paypal

او در سن 28 سالگی با فروش استارتاپ کوچک zio2 به شرکت Compaq حدود 22 میلیون دلار دریافت نمود و در سال 1999 شرکت x.com را راه انداخت که یک سایت بانکی آنلاین بود که بعد‌ها به نام paypal تغییر یافت .

وی در سال 2002 میلادی این شرکت را به ازای 1.5 میلیارد دلار به (eBay) فروخت که از فروش این شرکت 165 میلیون دلار به ماسک رسید.

 

spacex

ایلان در سال 2001 در صدد برآمد تا رویای کودکی خویش را تحقق بخشد او به مسکو رفت تا برای پروژه فضایی خود تعدادی موشک فضا پیما دسته دوم خریداری نماید اما روس‌ها که به او به چشم یک تازه‌کار نگاه می‌کردند از فروش موشک به او امتناع کردند در نتیجه ماسک دست خالی به آمریکا بازگشت اما بعد از یکسال به همراه مایکل گریفین که تجربه کار برای ناسا، CIA ، اوربیتال ساینس و چند شرکت معتبر را در رزومه خود داشت برای خرید 3 موشک قاره پیما به روسیه سفر کرد . ایلان ماسک بعد از اینکه متوجه شد روس‌ها قیمت 8 میلیون دلار برای هر راکت در نظر گرفتند تصمیم گرفت خود شرکتی برای تولید موشک‌های قیمت پایین تاسیس کند و در نتیجه سومین شرکت خودش را با عنوان spacex ایجاد نمود.

او به صورت همزمان عنوان مدیر ارشد اجرایی و مدیر ارشد تکنولوژی این شرکت را دارا است .

در سال 2008 ناسا با عقد قرار داد 106 میلیارد دلاری وظیفه ارسال محموله به ایستگاه فضایی بین المللی (Iss)  طی 12 پرتاب را به اسپیس ایکس سپرد. در همان سال موشک فالکون 1 این شرکت اولین موشک خصوصی لقب گرفت که ماهواره‌ای را در مدار زمین قرار داده است.

فضاپیمای دراگون این شرکت نیز در سال 2012 عنوان اولین فضا پیمای ساخت یک شرکت خصوصی که به ایستگاه فضایی بین المللی اتصال می‌یابد را به خود اختصاص داد.

هدف مهم شرکت اسپیس ایکس کاهش هزینه‌ی سفرهای فضایی از طریق استفاده چندین باره از راکت‌ها می‌باشد.

 

 

spacex

 

تسلا موتورز

تسلا موتورز، ماجراجویی جدید ایلان ماسک بود. این شرکت در سال 2003 تاسیس شد ایلان یکی از بنیان‌گذاران اصلی این شرکت بود و هم اکنون نیز به عنوان مدیر عامل اجرایی و رئیس هیئت مدیره تسلا موتورز فعالیت می‌کند.

شرکت تسلا روی طراحی و تولید خودروهای الکتریکی مقرون به صرفه تمرکز دارد و فعالیت‌های این شرکت تنها به تولید خودروهای الکتریکی خلاصه نمی‌شود تسلا در سال 2015 از باتری‌های خانگی و صنعتی خود با نام powerwall رونمایی کرد.

 

 

تسلا موتورز

 

HyperLoop

او در سال 2013 یک طرح مفهومی انقلابی منتشر کرد این طرح می‌تواند صنعت حمل و نقل را کاملا متحول کند. او از این ایده تحت عنوان هایپرلوپ یاد می‌کند (HyperLoop) . این اختراع می‌تواند سرعت جابجایی بین نقاط جغرافیایی را به طور محسوسی افزایش دهد.

ماسک به هدف توسعه ایده‌هایی مشابه هایپر لوپ، شرکت بورینگ را تاسیس کرد تا به قول خودش رفت وآمد شهری را از شکل دو بعدی به تودرتویی سه بعدی تبدیل سازد.

 

Open Al و Nurolink

ایلان ماسک دو شرکت Open Al و Nurolink در هوش مصنوعی و افزایش توانایی مغز انسان راه اندازی کرد .

 هدف شرکت OpenAI این است که در کنار توسعه‌ی هوش مصنوعی از خدمت‌گزاری دائمی آن به بشر مطمئن شود و نیز شرکت Nurolink هم باهدف درمان بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی و در ادامه با شناخت دقیق‌تر مغز بتواند با افزودن بخش‌هایی به آن توانایی‌هایش را افزایش دهد. احتمالاً نیت ناگفته‌ی ماسک این است که به نوعی انسان با سایبورگ شدن بتواند همواره از هوش مصنوعی پیشی بگیرد.

 

هوش مصنوعی

 

مسئله انرژی 

برای حل مسئله تولید انرژی، ماسک ایده شرکت «SolarCity» که در سال 2006 میلادی، توسط پسرعموهایش لیندون و پیتر ریو تأسیس شده بود را مطرح کرد. این شرکت، کار طراحی، تأمین و فروش پنل‌های خورشیدی را بر عهده داشت و همچنین ایستگاه‌های شارژ الکتریکی خودرو را با همکاری تسلا موتورز می‌ساخت.

در سال 2014، «SolarCity» بیش از 6000 کارمند داشت و ماسک وعده ساخت یک کارخانه در بوفالو را داد که سه برابر اندازه بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی در ایالات‌متحده باشد. این شرکت، گسترش یافت تا دومین تأمین کننده سیستم‌های انرژی خورشیدی در ایالات ‌متحده شد و ماسک هنوز هم بزرگ‌ترین سهام‌دار آن است.

 

 

 

ارز دیجیتال

بعد از زندگینامه ایلان و موفقیت‌هایش نمی‌توان تاثیر او را بر بازار ارز نادیده گرفت.آقای ماسک با یک توییت و اسم آوردن از بیت کوین، رشد قابل توجهی را برای این رمز ارز رقم زد. در فضای مجازی شایعاتی ایجاد شده مبنی بر اینکه ایلان ماسک یکی از سهام‌داران بیت کوین است.

 

 

 

ایلان-ماسک

 

استارلینک

پروژه استارلینک با هدف ارائه اینترنت پر سرعت و ماهواره‌ای توسط ایلان ماسک طراحی و در حال اجراست. در پروژه استارلینک حداقل ۱۲ هزار ماهواره به مدار زمین فرستاده می‌شود تا با ایجاد شبکه‌ای عظیم، اینترنت در دسترس همه ساکنان کره زمین قرار گیرد.

 

 

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک

 

 

به نظر می‌رسد دستاوردهای این مرد بزرگ تمامی ندارند و در آینده نزدیک تغییرات بسیار بزرگ‌تری را در جهان رقم می‌زند.

ماسک می گوید زمانی ‌که در دانشگاه مشغول به تحصیل بوده همیشه دوست داشته در فعالیت‌هایی شرکت کند که در نهایت منجر به تغییر دنیا بشوند.

 

 

 

 

تو تَخَصُصِت بِهتَرین باش

مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی محتوا و مطالب وبسایت مربوط به مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری است.