


به خیلی از دوستانی که علاقه مندن گرافیک رو شروع کنند گفته شده:
آیا گرافیک اشباع شده؟!(گرافیک دیگه اشباع شده و کار نیست)
یک جمله بی اساس که در این پست می خواهیم به غلط بودن این جمله بپردازیم.
فرضیه اشباع شدن گرافیک از اونجایی نشات میگیره که وقتی اینستاگرام رو باز میکنیم، میبینیم همه دارن در موردش آموزش میدن. یا همه دارن میگن چطور عکس رو کراپ کنیم یا روتوش کنیم یا چطور زمستون رو به پاییز یا تابستون تبدیل کنیم.اما باید گفت گرافیک اصلا این چیزا به حساب نمیاد. این بخشی از کل گرافیک هست که افراد زیادی دارن در مورد اون صحبت میکنند.
واقعیت اینه که:
گرافیک اصلا چیزی که در اینستاگرام میبینیم نیست. گرافیک اصلا به معنی این نیست که شما بتونید برای مشتری کارت ویزیت درست کنید یا براش پست طراحی کنید.درک اصلی اینه که یک طراح بتونه مشکل مخاطب رو با ارائه راه کار حل کنه. بتونه پیشنهاد بده که شاید مسیری که مشتری بره درست نیست و این مسیر مورد نظر طراح با دلایل منظقی بهتره، در نهایت یه اجرای درست میتونه پروسه رو تکمیل کنه .
در بازار کار رزومه های بسیار زیادی مورد بررسی قرار میگیره اما متاسفانه برخلاف ادعاهای زبانی مطرح شده کیفیت کارها تعریفی ندارن اما تا دلتون بخواد رزومه برای کارفرما ها ارسال میشه و این نشون از تعداد زیاد علاقه مندان و تعداد کم افراد با تخصص متوسط و رو به بالا داره.
این نشون میده که ویترین کار گرافیک در ایران سطحی و پر متقاضیه. اما وقتی در عمق فهم گرافیک و ارائه راه حل و در نهایت به اجرای با کیفیت میریم، میفهمیم که اتفاقا بر خلاف اون ویترین، گرافیک اصلا اشباع نشده و تازه خیلی جا داره. چون افراد کار بلد خیلی کم هستند.