زبان برنامه نویسی جاوا – اندروید

زبان برنامه نویسی جاوا – اندروید

جاوا چیست؟

جاوا یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که توسط Sun Microsystems ، یک شرکت تابعه از شرکت اوراکل ، توسعه یافته است.

جاوا یک زبان برنامه نویسی است که به کامپیوتر اجازه می دهد تا داده ها را که توسط کاربر وارد شده است، تفسیر کند. جاوا توسط بسیاری به عنوان یکی از مهمترین زبان برنامه نویسی قرن بیستم محسوب می شود و به طور گسترده ای برای نرم افزار های کاربردی و برنامه های کاربردی وب مورد استفاده قرار می گیرد.

جاوا موبایل

جاوا فن آوری منتخب برای ساخت برنامه های کاربردی با استفاده از کد مدیریت شده است که می تواند بر روی دستگاه های تلفن همراه اجرا شود.

اندروید یک پلت فرم نرم افزار متن باز و سیستم عامل مبتنی بر لینوکس برای تلفن های همراه است. برنامه های کاربردی اندروید با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا و اندروید SDK توسعه یافته است. بنابراین، آشنایی با اصول زبان برنامه نویسی جاوا، پیش شرط برنامه نویسی در پلت فرم اندروید است.

نسخه موبایل جاوا به نام Java ME می باشد. Java ME بر اساس Java SE است و توسط اکثر گوشی های هوشمند و تبلت پشتیبانی می شود. (Java Platform Micro Edition (Java ME یک محیط انعطاف پذیر و امن برای ساخت و اجرای برنامه هایی که در تلفن همراه قرار می گیرد، فراهم می کند. برنامه هایی که با استفاده از جاوا ME ساخته می شوند قابل حمل و امن هستند. Java ME به محدودیت هایی که در ساخت برنامه های کاربردی که در دستگاه های تلفن همراه هدف قرار دارند، می پردازد. در اصل، Java ME چالشی را برای اجرای برنامه ها در دستگاه هایی که حافظه، نمایشگر و دارای قدرت پایین هستند، می پردازد.

راه های مختلفی برای ساخت برنامه های کاربردی برای دستگاه های اندروید وجود دارد، اما رویکرد توصیه شده برای استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا و Android SDK است.

توسعه برنامه های اندروید

اندروید در سال گذشته تقریبا 62 درصد از فروش تبلت ها را به خود اختصاص داده است. بر اساس گزارش Gartner، اپل 36 درصد محصولات را در مقایسه با اندروید، به فروش رسانده است. به گفته IDC، اندروید در سه ماهه دوم امسال حدود 82 درصد از بازار گوشی های هوشمند را به فروش رسانده است و iOS با 11.7 درصد جایگاه بعدی را کسب کرده است.

بسیاری از طرفداران اپل آی فون و آی پد ممکن است این واقعیت را دوست نداشته باشند، اما پلت فرم تلفن همراه اندروید، پلت فرم تلفن همراه شماره 1 در جهان است. برای ساخت برنامه برای اندروید، توسعه دهندگان عمدتا از قابلیت های جاوا استفاده می کنند.

مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری برگزار کننده دوره های جاوا موبایل و اندروید برای توسعه نرم افزار های تلفن هوشمند می باشد. این دوره ها در 2 سطح مقدماتی و پیشرفته زیر نظر اساتید مطرح استان مازندران و ارائه مدرک بین المللی برگزار می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی محتوا و مطالب وبسایت مربوط به مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری است.