پایتون

پایتون:

این ویدیو رو از دست نده:

python

تاریخچه:

این زبان برنامه نویسی در سال 1991 عرضه شد و یک زبان متن باز و رایگان است که توسط بنیاد نرم افزار پایتون اداره می‌شود.

پایتون یک زبان برنامه نویسی جدید محسوب می‌شود و یکی از محبوب‌ترین و پر کاربرد‌ترین زبان‌های برنامه نویسی جهان است و زبان مناسبی برای افراد مبتدی به شمار می‌آید.

نرم افزار‌های معروفی مانند یوتیوب، گوگل، اینستاگرام، دراپ باکس از این زبان استفاده می‌ کنند.

 

ویژگی های مهم زبان پایتون:

  • پایتون علایم و و سینتکس‌های مشخصی دارد ، به زبان انسان نزدیک‌‌تر است و یک زبان سطح بالا محسوب می‌شود.
  • زبانی ساده و قابل فهم است و برای ساخت نمونه‌های اولیه بسیار کاربردی است.
  • پایتون دارای کتابخانه‌های استاندارد رایگان بسیاری است که هر یک از آن‌ها عملکرد و کاربرد مختص به خود را دارند.
  • پایتون را می‌توان به سادگی و در کم‌ترین زمان راه‌اندازی کرد. نصب و راه‌اندازی محیط برنامه نویسی پایتون در تمام سیستم عامل‌ها ( ویندوز، لینوکس و مک) ساده و سریع انجام می‌شود.
  • این زبان را می‌توان با قابلیت ماژولار بودن توسعه داد و ماژول‌های جدید به آن اضافه کرد.

 

 

کاربرد‌های پایتون:

  • تحلیل داده: زبان پایتون از جمله زبانهای پر طرفدار در دنیای تحلیل داده است که با استفاده از کتابخانه‌های مختلفی که برای این زبان در زمینه کار با داده‌ها وجود دارد که می‌توانید حجم بزرگی از داده‌ها را پردازش کنید. کتابخانه‌هایی مانند: matplotlip, sklearn,scipy, numpy,pandas
  • هوش مصنوعی و یادگیری ماشین:  علاوه بر تحلیل داده‌ها، با استفاده از یادگیری ماشین و هوش مصنوعی می‌توانید داده‌های جدید را پیش‌بینی و یا بهینه‌سازی کنید. در زمینه یادگیری ماشین هم کتابخانه‌های متنوعی از جمله: Tensorflow, scikit-learn وجود دارند که هرکدام از آن‌ها متناسب با کاربرد و نیاز فرد مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • پردازش تصویر: از آموزش پایتون در زمینه پردازش تصویر هم می‌توان استفاده کرد. شما با استفاده از پایتون می‌توانید برنامه‌ای توسعه دهید که با مشاهده صورت شما تشخیص دهد که در حال حاضر شما چه حسی دارید. این تنها یک نمونه از کارهایی است که با پردازش تصویر می‌توان انجام داد.
  • وب اسکریپت: شما با استفاده از آموزش پایتون می‌توانید هر نوع اطلاعاتی که موردنیازتان است را از سایت دلخواهتان استخراج کنید که به این عمل وب اسکرپینگ می‌گویند. شما بدین وسیله می‌توانید اطلاعات موردنیازتان را از سراسر وب جمع‌‌آوری کرده، سپس با استفاده از تحلیل داده یا یادگیری ماشین روی اطلاعات به‌دست‌آمده، از آن‌ها استفاده کنید.
  • فناوری بلاکچین: بلاک‌چین فناوری جدیدی است که پس از معرفی بیت‌کوین مورد توجه قرار گرفت و امروزه شرکت‌های بزرگی همچون گوگل، مایکروسافت روی آن تحقیق می‌کنند. جالب است بدانید که پایتون در اینجا هم کاربرد دارد. شما با استفاده از پایتون می‌توانید بلاکچین موردنیاز خود را پیاده‌سازی کنید.
  • طراحی سایت: جنگو یکی از فریم ‌ورک‌های پایتون است که در سمت سرور یا اصطلاحاً بک‌اند سایت، کاربرد دارد. شما با استفاده از پایتون و فریم‌ ورک جنگو می‌توانید، بخش سرور و بک‌اند یک سایت را به‌ راحتی طراحی کنید. استفاده از این فریم ‌ورک به دلیل سادگی و محبوبیت پایتون، روز به روز در حال افزایش است.
  • طراحی رابط‌های کاربری و برنامه‌ای متنوع:  شما با پایتون می‌توانید رابط‌های گرافیکی و برنامه‌های دسکتاپ هم طراحی کنید. کتابخانه Tkinter مخصوص این مسئله برای پایتون کدنویسی شده است. همچنین با استفاده از کتابخانه pygame می‌توانید انواع بازی‌ها را طراحی کنید.
  • تست نرم افزار: پایتون در حوزه تست نرم‌افزارها یا وب‌سایت‌ها برای بررسی عملکردشان هم کاربرد دارد. با استفاده از کتابخانه‌های مختلف این امکان برای شما فراهم می‌شود تا عملکرد برنامه‌ها، نرم‌افزارها و وب‌سایت‌های مختلف را بررسی کرده و با رفع مشکلات آن‌ها، تجربه بهتری را برای کاربر فراهم کنید.

 

 

 

برنامه نویسی پایتون
زبان برنامه نویسی پایتون

 

 

 

 

 

بازار کار و درآمد پایتون:

نیاز بازار، محبوبیت‌های روز افزون فناوری‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در کنار سادگی این زبان موجب شده درآمد زبان برنامه نویسی پایتون در جهان نسبتا عالی باشد.

بازار کار و درآمد برنامه نویسان پایتون در ایران: بسیاری از شرکت‌های بزرگ و کوچک در ایران به افرادی نیاز دارند که به برنامه نویسی پایتون مسلط باشند این شرکت ‌ها در موقعیت‌های شغلی متنوع مانند: هوش مصنوعی، مهندسی زیر ساخت ابری، برنامه نویسی بک اند و… نیاز به استخدام برنامه نویس پایتون دارند میانگین درآمد برنامه نویسان این زبان با توجه به سابقه کار، کیفیت کار و نوع پروژه متغیر است اما گاهی اوقات درآمد برنامه نویسانی که با پایتون کار می‌کنند از 8 تا 10 میلیون شروع شده و تا 25 میلیون افزایش می‌‌یابد.

 

 

یادگیری پایتون چقدر طول می‌کشد؟

به طور متوسط اصول برنامه نویسی زبان پایتون ، برنامه نویسی شی گرا‌، سینتکس پایتون، انواع داده ها و حلقه‌ها و… تقریبا بین 5 الی 10 هفته زمان می‌برد اما مدت یادگیری این زبان به میزان تجربه افراد در سابقه برنامه نویسی و زمانی که برای تمرین صرف می‌شود بستگی دارد.

 

 

 

 

 

برنامه نویسی به زبان پایتون
برنامه نویسی به زبان پایتون

 

 

 

 

مجتع فنی تهران باشما تا آموزش پایتون در ساری به صورت تخصصی یاد بگیرید

ما تو مجتمع فنی تهران دوره پایتون رو از مبتدی تا پیشرفته برگزار می کنیم

برای دریافت اطلاعات تکمیلی دوره با شماره:

01133255999 تماس حاصل بفرمایید.

 

برنامه نویسی پایتون

مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری

 

 

         تُوتَخَصُصِت بِهتَرین باش

   مجتمع فنی تهران نمایندگی ساری

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *