


افرادی که تا 17 اسفند ثبت نام کنند شامل 20% تخفیف و افرادی که از 18 اسفند به بعد ثبت نام کنند شامل 10% تخفیف خواهند بود.
این دوره ها به صورت فشرده و در ایام نوروز در تهران و زیر نظر اساتید برتر ملی و با ارائه مدرک معتبر بین المللی برگزار خواهد شد.
برای ثبت نام یا اطلاعات بیشتر درباره این دوره با ما تماس بگیرید.
مدت دوره: 32 ساعت
جلسه اول: آشنایی با صنعت هتلداری – شناخت و تجارت قهوه
جلسه دوم: کار عملی و نحوه سرو قهوه های ایتالیایی مانند انواع اسپرسو ها، کاپوچینو، کنپانا (اسپرسو با خامه)، کافه لاته، موکاچینو و …
جلسه سوم: قهوه های فرانسه و قهوه های ملل مانند ترک، یونانی، بوسنیایی و … و انواع دم نوش ها
جلسه چهارم: آشنایی با تجهیزات و سرو نوشیدنی های سرد و نحوه سرو آنها از جمله: لیموناد، مهیتو، فراپه، کراش، آیس کافی، آیس موتی، آیس لاته
جلسه پنجم: اسموتی ها
جلسه ششم: دسر های مخصوص کافه مانند ترامیسو، هات فاج و …
جلسه هفتم: شیک ها و گلاسه ها
جلسه هشتم: آزمون نهایی
مدت دوره: 32 ساعت
جلسه اول تا چهارم: تکنیک های لاته آرت و طراحی روی قهوه با حرکت دست، سس و شابلون
جلسه پنجم: کار با دستگاه های نسل نو ( قهوه های دمی )
جلسه ششم: قهوه های خاص ( قهوه های کمپ کافی )
جلسه هفتم: چاکلت های خاص ( هات چاکلت های خاص به روش اروپایی، آمریکایی و شرق آسیا )
جلسه هشتم: دم نوش های خاص ( جوشانده ها و دم نوش های میوه ای )